Home

Welkom bij Hondenvereniging Kyon

 

Puppytraingen

Wegens Covid-19 zijn er op dit moment geen Social Huis Hond (SHH), Gedrag & Gehoorzaamheid of Behendigheid trainingen. Wel geven we in zeer kleine groepjes van maximaal 3 cursisten per instructeur puppytraining. Instroom voor nieuwe cursisten met een pup is zeker nog mogelijk. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact op met ons via ons contactformulier of door een mail te sturen naar info@kyon.nl

 

Hondenvereniging Kyon

Onze vereniging bestaat uit een enthousiaste groep goed geschoolde vrijwilligers, die cursussen verzorgt op het gebied van opvoeding van de hond, gedrag & gehoorzaamheid en behendigheid  via de Federatie  Hondensport  Nederland. Daarnaast hebben wij een wandelgroep specifiek voor mensen die het leuk vinden om onder begeleiding samen met hun hond en andere honden(eigenaren) wekelijks een route te lopen door de omgeving van Haaren. 


Wij trainen volgens een hond vriendelijke methode door gewenst gedrag te belonen en vinden het belangrijk dat een hond kiest voor gewenst gedrag omdat dat hem meer oplevert dan het ongewenste gedrag. Niet omdat hij er voor kiest om een straf te ontwijken. Dit  betekent echter niet dat er geen regels zijn waar u en de hond zich aan zullen moeten houden. U wilt tenslotte een goede band, op basis van vertrouwen, opbouwen met uw  hond.

Naast trainingen organiseren wij activiteiten voor leden en/of niet leden zoals wandeltochten, informatie-avonden en wedstrijden. Kom gerust eens een kijkje nemen op een van onze trainingsavonden (maandag, dinsdag en woensdag) aan de Roonsestraat 20 in Haaren.

 

Contact

Vul voor informatie of vragen ons contactformulier in. Ben je cursist en moet je je onverhoopt afmelden dan kan dit via06-55 89 75 30 (graag voicemail inspreken of sms sturen).


Onze sponsoren

 
 
  


 

 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...