Basiscursus puppy's tot 16 weken

Cursus voor pups in de leeftijd van 8 t/m 16 weken
 
U bent de trotse eigenaar van een puppy. Een pluizig bolletje wol, met grote ondeugende ogen. Die moet uitgroeien tot een volwassen hond, die zich kan gedragen in deze drukke maatschappij.
Tijdens de puppytijd wordt u geconfronteerd met vragen betreffende de opvoeding van uw pup. Hoe moet u reageren op het gedrag wat de pup laat zien? Of moet u juist niet reageren? 
 
 
Vragen over zindelijkheid, verzorging, bijten in handen en/of kledingstukken, kauwen op bijvoorbeeld een tafelpoot, opspringen tegen mensen, spelen met de hond met spelregels, lopen aan de lijn, omgaan met andere honden, omgaan met mensen, omgaan met geluid en visuele prikkels. Maar ook de basis oefeningen als bijvoorbeeld, zit, gaan liggen, hier komen, komen aan bod. 
Na elke les krijgt u de behandelde oefeningen nogmaals uitgeschreven mee, zodat u de informatie thuis nog eens rustig na kunt lezen. De cursusmap zorgt ervoor dat u alle instructies steeds bij de hand heeft.
Omdat de pup eigenlijk nog een “kleuter” is, houden wij rekening met de geestelijke belastbaarheid van de pup, en worden de oefeningen spelenderwijs aangeleerd.

 

We starten 2x per jaar (in het voor- en najaar) met de basiscursus puppy trainingen en een groep bestaat uit maximaal 9 cursisten. Iedere les duurt ca. 45 minuten en daarnaast is er eenmaal een theorieles. Tijdens de theorieles geven wij u inzicht over hoe honden leren en communiceren.   

 

Voor pups is het mogelijk om op ieder moment in te stromen. Mocht u binnenkort een pup in uw huishouden mogen verwelkomen, meld u dan aan via ons aanmeldformulier
Omdat wij het van belang vinden dat u zo snel mogelijk met uw pup kunt starten, is instromen in een van onze puppygroepen altijd mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op via
 
Klik hier voor de kosten voor de reguliere cursus, bij later instromen of met een verkorte cursus worden de kosten verrekend naar het aantal lessen dat u volgt.

 

Wilt u meer informatie over deze cursus dan kunt u mailen naar .
Wilt u zich direct aanmelden, vul dan hier het aanmeldingsformulier in.

Ogenblik a.u.b. ...