Basiscursus v.a. 16 weken

Voor honden vanaf 16 weken en ouder, zonder trainingservaring
 
U heeft een kruising of een rashond die ouder is dan 16 weken. Uw hond heeft nog niet aan een cursus deelgenomen, of u heeft nog niet aan een cursus deelgenomen.
U wilt een gehoorzame hond die zich kan gedragen in deze drukke maatschappij.

U bent in het bezit van een hond. Tijdens de opvoeding loopt u tegen verschillende problemen aan. Hoe moet u reageren op het gedrag dat de hond laat zien? Of moet u juist niet reageren? 
Vragen over: trekken aan de lijn, opspringen tegen mensen, alleen laten, verzorging, bijten in handen en/of kledingstukken, kauwen op bijvoorbeeld een tafelpoot, spelen met de hond met spelregels, omgaan met andere honden, omgaan met mensen, omgaan met geluid en visuele prikkels. Maar ook de basis oefeningen als bijvoorbeeld, zit, gaan liggen, hier komen, komen aan bod.
Na elke les krijgt u de behandelde oefeningen nogmaals uitgeschreven, per mail, toegestuurd zodat u de informatie thuis nog eens rustig na kunt lezen. Zo kunt u ook zelf een cursusmap aanmaken zodat u alle instructies steeds bij de hand heeft.
Tijdens de cursus houden wij rekening met de individuele combinatie. 
 
We starten 2x per jaar (in het voor- en najaar) met de basiscursus trainingen en een groep bestaat uit maximaal 9 cursisten. Iedere les duurt ca. 45 minuten en daarnaast is er eenmaal een theorieles. Tijdens de theorieles geven wij u inzicht over hoe honden leren en communiceren.   

 

Kosten voor deze cursus
Voor meer informatie kunt u mailen naar .
Deze cursus start alleen bij voldoende aanmeldingen.

Ogenblik a.u.b. ...