Gedrag en Gehoorzaamheid Kyon

Voor honden in het bezit van een Sociale HuisHond-diploma gaan we verder in oplopende niveaus 1 t/m 3

Het programma van Gedrag en Gehoorzaamheid Kyon is in eigen beheer ontwikkelt en samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met de frequentie van trainen en het gewenste doel. Het trainingsprogramma is grotendeels gelijk aan de oefeningen die worden gehanteerd door de Federatie Hondensport Nederland en de Koninklijke Nederlandse Kennelclub 'Cynophilia'. Er zullen steeds nieuwe oefeningen aan bod komen zodat het voor u en uw hond opnieuw weer een uitdaging is.
Dit programma kent 3 niveaus. Ook binnen deze trainingen zal naast het algemene trainingsprogramma ook het individu centraal staan.
Deze cursus bestaat uit 14 praktijktrainingen van ca. 45 minuten en eventueel een examen dat afgenomen wordt door HV Kyon.
De groep bestaat uit 8 à 9 cursisten.
In het trainingsseizoen wordt er een toetsingsmoment aangeboden. Na het met goed gevolg afleggen van de test zal u het bijbehorende certificaat en de beoordelingslijst worden uitgereikt. U en uw hond komen nu in aanmerking om te starten op een hoger niveau. Dit examen heeft alleen een status binnen Hondenvereniging Kyon.

Ogenblik a.u.b. ...