Strandwandeling

Zondag 7 november 2010, locatie strand Oostkapelle, 17 Kyon leden met ongeveer 15 honden. Temperatuur rond de 7 graden, windkracht 6 à 7 en forse neerslag maakte deze strandwandeling nat en koud. Een wandeltocht voor doorzetters: weerbestendige mensen en stoere honden. Clap

  
Maar wat een plezier hebben we gehad! Om 11.00uur vertrokken we met de wind en regen in het gezicht richting strandtent Aloha Beach. Normaal een wandeling van ruim een uur, dit keer vijftig minuten door de stevige pas die we erin hielden. En uiteraard de bekende beelden van uitgelaten honden die niet moe te krijgen waren en door zand en water achter elkaar aan stormde. 

Tot onze schrik bleek Aloha Beach echter gesloten te zijn. Geen paniek bij de kenners die wisten dat deze strandtent normaliter rond 12.00 uur open gaat. En we werden niet teleurgesteld door de nieuwe eigenaar die sinds april 2010 de scepter zwaait in dit mooie keerpunt op onze route. Om exact twaalf uur verwende hij ons met warme chocolademelk, koffie, uitsmijters, tosti’s en een paar Grimbergen bier. Een enkeling werd weer op de been gebracht met een ijskoude Jagermaester.   
 
Na deze lekkere onderbreking en met (deels) opgedroogde kleding gingen we met wind en een waterig zonnetje in de rug op ons gemak weer terug in de richting van Domburg. Om de dag daar in strandpaviljoen De Piraat te eindigen. 

Eindconclusie: de honden waren flink afgemat, alle Kyon leden keken tevreden terug op een gezonde wandeling, we hebben weer veel plezier met elkaar gehad en vele foto’s getuigen daarvan. Had de opkomst hoger gemogen? Ja natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Maar al met al was het nu al een heel gezellige boel en denken we dat de groep mensen die nu mee was volgend jaar in ieder geval wederom meegaat. Een betere PR kunnen we ons niet wensen...Hug
 
Club van 5+


Ogenblik a.u.b. ...