Verslag Herfstwandeling 2011

Herfstwandeling 6 november 2011
Zondagmorgen, het begin van een heerlijke herfstdag in Haaren.
Het was uitstekend wandelweer voor een ouderwets gezellige wandeltocht voor baas en hond. We hebben ons verzameld bij de kantine aan de Roonsestraat, waar vanaf ongeveer  9:30 uur de koffie klaar stond.

Tegen 10 uur, toen alle bazen de juiste
schoenen aan hadden, konden we vertrekken. Door het Haarense buitengebied richting de Ruiting, waar alle aanwezige honden voor het overgrote deel los konden lopen. Onderweg zijn wat stokken en petflessen meegesjouwd en van eigenaar verwisseld, en ging de route verder richting Oisterwijk.

Het was verrassend rustig op het spoor, maar dat kwam doordat er aan gewerkt werd. Dit kwam ons goed van pas, dus je hoort ons niet klagen. Na nog een leuk blokje door bos en weidegebied waar de honden weer grote delen onaangelijnd zich hebben kunnen uitleven, waren we om ongeveer kwart over twaalf weer allemaal terug op het vertrekpunt (Roonsestraat in Haaren), waar de soep intussen voor ons was warm gemaakt door Anita en Henk. Tomatensoep (met ballen) of erwtensoep (met worst), iedereen kon kiezen.

Wij hopen, dat iedereen het naar de zin gehad heeft en namens de Club van 5 bedanken wij jullie voor het meewandelen. Voor toekomstige evenementen hopen we weer op jullie komst! Misschien heb je zelf ook nog ideeën voor te organiseren dagen of dagdelen, gooi het in de groep en wellicht kunnen we het ten uitvoer brengen.
Binnenkort zijn de hier foto's van deze Herfstwandeling te bekijken.

Ogenblik a.u.b. ...