Agenda

Agenda leden

-- Geen vermeldingen --

Agenda leden & niet-leden

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijving
16-02-2019Schoonmaak - Hulp is welkomKyon Haaren09:00Voor ieder seizoen maken we met een aantal vrijwilligers al het trainingsmateriaal en onze kantine schoon. Alle hulp is welkom! Dus ook als cursist ben je van harte welkom. Wij zorgen voor de koffie/thee, wat lekkers en gezelligheid!
18-02-2019Start SeizoenKYON Haaren Op maandag 18 februari starten we met het 1e trainingsseizoen van dit jaar. Op maandag is het de beurt aan de behendigheidsgroependinsdag en woensdag starten de Gedrag- en Gehoorzaamheidstrainingen. We hopen alle leden en hun honden weer te zien om weer heerlijk te kunnen trainen!  
14-03-2019Informatie & Theorie-avond 1e Seizoen 2019Kantine KYON20:00Op donderdag 14 maart a.s. organiseren wij voor al onze nieuwe leden een informatie en theorie avond. Tijdens deze avond, maakt u kennis met onze vereniging, het cursusaanbod en de activiteiten die hondenvereniging Kyon Haaren organiseert. Daarnaast gaan wij in op het gedrag van honden, onze positieve trainingsmethode en de manier van communicatie die uw hond vertoont. 

Wij nodigen u (en uw partner) van harte uit om deze avond bij te wonen. Vanaf 19.30 uur bent u welkom op onze trainingslocatie voor een kopje koffie of thee, om 20.00 uur gaat de avond van start. De avond duurt ongeveer tot 22.00 uur.

Een route beschrijving naar de trainingslocatie, vindt u op deze website.

Ogenblik a.u.b. ...