Organisatie voor Wandel-2-daagse gezocht

HV Kyon Haaren zoekt met spoed mensen die de Wandel-2-Daagse willen organiseren. 

De afgelopen tien jaar heeft een commissie van vier mensen de wandeling georganiseerd. Uiteraard met de hulp van vele vrijwilligers op de twee wandeldagen zelf. In 2011 heeft deze commissie voor het laatst de organisatie op zich genomen. Uiteraard willen we dit mooie evenement graag een vervolg geven.

We zoeken een nieuwe commissie waarbinnen in ieder geval de volgende zaken worden opgepakt:
  • Organiseren: het regelen van een overnachtingsplek, het ontbijt, de vrijwilligers, de postbemensing, de afsluitende BBQ, oorkondes, EHBO etc.
  • Publiciteit: het genereren van publiciteit via tijdschriften, internet, krant, social media en aankondigingsposters
  • Financien: begroting opstellen, inschrijven mogelijk maken, inschrijvingen bevestigen, inschrijfgelden innen
  • Routes: uitzetten en uitschrijven van de routes, op de dag zelf mensen weer op het goede pad brengen als ze verkeerd lopen
De vorige commissieleden zijn zeker bereid om hun kennis en bestaande draaiboeken over te dragen wat werk bespaard. Daarnaast zijn bestuur en webmaster beschikbaar om de commissie te ondersteunen. Tevens zijn er al enkele mensen die hebben aangegeven wel interesse te hebben om in de organisatie plaats te nemen. We zoeken echter nog naar enkele mensen die de kar echt willen gaan trekken. 

Het staat de nieuwe commissie ook geheel vrij om met een nieuwe opzet te komen indien gewenst. Onze verwachting is in ieder geval dat we de elfde editie van de Wandel-2-Daagse niet eerder kunnen organiseren dan augustus / september.

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met bestuur@kyon.nl. We hopen dat zich snel enthousiastelingen melden voor de organisatie van dit fantastische evenement. We hebben via de website en mail al veel vragen ontvangen over het doorgaan van de Wandel-2-Daagse.Ogenblik a.u.b. ...