Hart voor elkaar

Rabobank sponsort onze ambitie met uw medewerking!

‘Hart voor elkaar’. Kom in actie en stem op ons project!


HV Kyon doet mee aan de actie ‘Hart voor elkaar’ om geld in te zamelen voor realisatie van een fraaie kantine op onze nieuwe locatie. Help ons en breng je stem uit want elke stem is geld waard!

Wat is ‘Hart voor elkaar’

‘Hart voor elkaar’ is een initiatief van Rabobank Hart van Brabant. De bank stelt € 100.000,- beschikbaar als extra ondersteuning aan de lokale gemeenschap. De leden van de bank beslissen waar het bedrag naar toe gaat. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op hetzelfde initiatief mogen uitbrengen. Leden kunnen stemmen uitbrengen op alle projecten die meedoen, ook als dit project plaatsvindt in een andere kern dan waar zij zelf wonen. De afgelopen jaren brachten gemiddeld 9.000 Rabobank leden vijf stemmen per persoon uit wat neerkwam op een gemiddeld bedrag van € 2,22 per uitgebrachte stem.

Iedereen die klant is bij de Rabobank kan ons helpen. Hoe meer stemmen we krijgen hoe hoger het deel dat wij krijgen van de beschikbare € 100.000,-  Ben jij lid van Rabobank Hart van Brabant? Kom dan in actie en stem van 16 oktober tot en met 6 november 2013 op www.rabobank.nl/hartvanbrabant op ons project!

Streefbedrag / aantal benodigde stemmen

We streven naar  € 2.500,-  wat neerkomt op ongeveer 1.200 stemmen van 600 verschillende Rabobank leden. Mobiliseer dus ook vrienden, familie en collega’s om een stem op ons uit te brengen. We kunnen dit bedrag zeer goed gebruiken.

Alleen steun mogelijk van Rabobank leden

Ben je wel klant bij Rabobank vestiging Haaren, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Helvoirt, Berkel-Enschot, Diessen, Moergestel of Udenhout maar nog geen Rabobank lid? Meldt je dan kosteloos voor 25 oktober aan via de website van de Rabobank (www.rabobank.nl/hartvanbrabant en dan in de linker menubalk naar Leden). Als lid krijg je dan een uitnodiging om te stemmen op ons project. Daarnaast ontvang je als Rabobank lid vier keer per jaar het kwartaal magazine met regionaal nieuws en specifieke Rabobank aanbiedingen.

€ 1.000,- Extra te verdienen op ledenbijeenkomst Rabobank Haaren

Daarnaast willen we iedereen die lid is van de Rabobank en ons een warm hart toedraagt uitnodigen voor de ledenbijeenkomst van de Rabobank op maandag 18 november 2013 in Den Domp. Aanvang wordt via onze website bekend gemaakt. Alle aanwezige Rabobank leden mogen dan nog een extra stem uitbrengen op een project uit de kieskring Haaren. De drie initiatieven die deze avond de meeste stemmen ontvangen krijgen  1.000,- extra van de Rabobank.

Ogenblik a.u.b. ...