Hoi, Ik ben Bianca Noorda, getrouwd en moeder van 2 jongens.

Vanaf dat ik een jaar of 4 was hebben we thuis honden gehad en zelfs als kind heb ik al training met onze honden gevolgd. Dat vond ik toen al helemaal geweldig en dat is ook nooit meer veranderd.

Vanaf mijn 15e werkte ik al in een hondenpension, vervolgens heb ik de opleiding paraveterinair in Barneveld gedaan en na mijn opleiding ben ik ook weer in een hondenpension aan het werk gegaan, daar heb ik ook het honden trimmen geleerd.

Op dit moment trim ik voor mezelf bij de mensen aan huis in mijn omgeving.

Ik woon samen met mijn gezin in Esch en toen we hier naar toe verhuisden ben ik vrij snel op zoek gegaan naar een hondenschool. Zo kwam ik bij hondenvereniging Kyon terecht en nu 12 jaar later zit ik daar nog steeds. Ik ben begonnen met zelf te trainen met 2 van mijn honden en ondertussen alweer 4 jaar geleden ben ik hier ook gaan lesgeven (na een tijd meegelopen te hebben en een theoriecursus gevolgd te hebben bij O & O).

Ik hou ervan om samen met mijn honden bezig te zijn, zeker na de geboorte van mijn kinderen vond ik de training erg belangrijk, omdat dat echt even 1 op 1 tijd voor mij en mijn honden was.

Wij hebben op het moment 4 honden, 1 grote poedel, 2 boomertjes en een mini labradoodle. Met mijn mini labradoodle pup train ik het meeste, maar soms wissel ik een seizoen van hond en ik wil ook nog wel eens ergens anders met een van mijn honden gaan trainen om weer wat andere ervaring op te doen.

Als je het ook leuk vind om quality time met je hond te hebben kom dan zeker een keer kijken op de trainingsavonden.

Volgende vrijwilliger

Bianca