Hondenvereniging Kyon is op zoek naar enthousiaste instructeur collega’s!

Om meer lesgroepen aan te kunnen bieden zijn we op zoek naar instructeurs die op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond les willen gaan geven en hun schouders willen zetten onder onze vereniging op basis van vrijwilligerswerk.

Dus heb je affiniteit met honden en vind je training geven leuk, laat je dan door ons opleiden tot instructeur Gedrag & Gehoorzaamheid. Heb je het diploma Kynologisch instructeur al op zak, dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

Waar moet je rekening mee houden voor deze functies?

Je moet minimaal 1 avond in de week beschikbaar zijn voor het geven van trainingen en 1 maal per 6 weken voor een instructeursoverleg in de avond. Naast het geven van trainingen draag je ook jouw steentje bij aan taken die de vereniging draaiende houdt. Na een interne opleiding binnen de hondenvereniging, dient, indien je hier nog niet in bezit van bent, een cursus bij een erkend opleidingsinstituut gevolgd te worden m.b.t. het geven van trainingen.

Wat hebben we te bieden?

  • Een zeer uitdagende en interessante hobby.
  • Prettige werksfeer binnen een enthousiast team van vrijwilligers.
  • Kleding die je herkenbaar maakt als instructeur, wordt door de vereniging aangeboden.
  • Net zoveel lol en plezier, als werk dat je aan je functie hebt…  een boel dus.
  • En natuurlijk een betalingsregeling voor als je nog de opleiding moet volgen.

Heb je affiniteit met de vereniging en interesse in deze functie? Stuur dan een mail met je motivatie aan Lotte onze voorzitter van de vereniging via info@kyon.nl. Hierna word je eventueel uitgenodigd voor een gesprek, waarna de verdere procedure wordt uitgelegd.

Of kom gewoon eens kijken op onze training locatie aan de Roonsestraat 20 in Haaren (op maandag-, dinsdag of woensdagavond) en spreek dan gerust een van onze vrijwilligers aan; herkenbaar aan het Kyon tenue.

Puppy training