Hoi, Ik ben Bianca Noorda, getrouwd en moeder van 2 jongens.

Vanaf dat ik een jaar of 4 was hebben we thuis honden gehad en zelfs als kind heb ik al training met onze honden gevolgd dat vond ik toen al helemaal geweldig en dat is ook nooit meer veranderd.

Vanaf mijn 15e werkte ik al in een hondenpension, vervolgens heb ik de opleiding paraveterinair in Barneveld gedaan en na mijn opleiding ben ik ook weer in een hondenpension aan het werk gegaan, daar heb ik ook het honden trimmen geleerd.

Ondertussen werk ik na 12 jaar in een hondenpension / trimsalon gewerkt te hebben bij een plantenkwekerij bij mij in het dorp, trim ik (kleinschalig) voor mezelf bij de mensen aan huis in mijn omgeving en fokken we met onze honden.

Ik woon samen met mijn gezin in Esch en toen we hier naar toe verhuisden ben ik vrij snel op zoek gegaan naar een hondenschool en zo kwam ik in 2007 bij hondenvereniging Kyon terecht. Ik ben hier begonnen met zelf te trainen met 2 van mijn honden maar wilde na een aantal jaar graag meer betrokken bij de vereniging zijn en zo ben ik sinds 2014 ook mee gaan lesgeven. (na een tijd meegelopen te hebben met de instructeurs en een theoriecursus gevolgd te hebben bij O & O).

Ik hou ervan om samen met mijn honden bezig te zijn, zeker na de geboorte van mijn kinderen vond ik de training erg belangrijk omdat dat echt even 1 op 1 tijd voor mij en mijn honden was.

Wij hebben op het moment 5 honden, 3 labradoodles, 1 boomertje en 1 chihuahua. Met mijn doodles train ik het meeste, maar soms wissel ik een seizoen van hond en ik wil ook nog wel eens ergens anders met een van mijn honden gaan trainen om weer wat andere ervaring op te doen.

Als je het ook leuk vind om quality time met je hond te hebben kom dan zeker een keer kijken op de trainingsavonden.

Volgende vrijwilliger

Bianca