Hoi! Ik ben Nicole en sinds eind 2017 vrijwilliger bij Kyon. Ik onderhoud mede de website en social media voor deze gezellige vereniging!

Deze vrijwillige betrokkenheid is ontstaan na al ruim 6 jaar met mijn eigen hond te trainen bij Kyon. Vanaf pup af aan ben ik met Eyeck, een fantastisch lieve zwarte Staffordshire Bull Terrier, actief gaan trainen met als doel Behendigheid te kunnen doen met hem. Hij heeft dit altijd fantastisch gevonden! En deden dan ook mee met de Onderlinge Wedstrijden in Brabant waar we geregeld met ons Kyon-Team de nodige prijzen mee naar huis slepen. Nu is Eyeck een oude hond en omdat hij niet meer zo goed kan zien hebben we moeten stoppen met behendigheid.

Je kunt het verenigingsleven zo actief en gezellig maken als je zelf wilt, door na afloop met leden van je trainingsgroep nog even wat te drinken in de kantine of op het terras ontstaan leuke gesprekken en leer je nieuwe mensen kennen. Kom je op nieuwe ideeën, voel je betrokkenheid en maak je deel uit van een enthousiaste groep hondenliefhebbers, wie weet wat Kyon jouw nog meer brengt!

Volgende vrijwilliger

Nicole