Sponsor beheerder

De huidige sponsor beheerder geeft tegenwoordig wekelijks les en daarom zijn we op zoek naar iemand die deze functie van haar over wil nemen. 

Kyon beschikt over een vaste, stabiele groep van sponsoren die ons ondersteunen in natura (bijvoorbeeld met het beschikbaar stellen van prijzen voor onze clubmatches of het geven van iets leuks voor de cursisten aan de start van het seizoen) en/of een financiële bijdrage geven. 

Als sponsor beheerder:

  • houd je contact met onze sponsoren en bezoekt ze minimaal één keer per jaar;
  • ben je het aanspreekpunt voor vragen en andere zaken; 
  • denk je mee over de invulling van de samenwerking. 

Natuurlijk word je ook onderdeel van het gezellige Kyon-team en denk je mee over het reilen en zeilen van de vereniging. Met elkaar hebben we veel plezier en dragen we bij aan veel blije honden en hondenbazen! 

De functie is, net zoals de rest van het Kyon-team, op vrijwillige basis en vraagt zo’n 3 uur per maand van jouw tijd. Je mag zelf bepalen wanneer je hier tijd aan besteed, dit is dus niet afhankelijk van de lesdagen. 

Heb je affiniteit met relatiebeheer en vind je het leuk om goed voor de bestaande sponsoren te zorgen, maar ook op zoek te gaan naar nieuwe sponsoren, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via info@kyon.nl of spreek een van ons aan op het veld!